woensdag 17 mei 2017

5 stappen naar Hormoon Gezondheid en Weight Loss


Beïnvloedt onze gezondheid hormoon ons lichaam op vele manieren, maar een specifieke manier is een toename in gewicht. Hormonaal uitgedaagd vrouwen in gewicht rond hun midden tussen de oksels en de bovenkant van de dijen. Vaak zijn hun armen zijn normaal, hun benen worden normaal en omhoog van de hals ze ziet er geweldig uit! Hormonaal uitgedaagd mannen in gewicht rond hun tailles en vaak op hun weg naar de ontwikkeling van borsten!

Oestrogeen wordt in onze vetcellen. Oestrogeen verhoogt vetcellen. Daardoor meer oestrogeen wordt geproduceerd en ga zo maar door.
Het doorbreken van de Oestrogeen cyclus en dan er aan de hand een uitstekend programma voor gewichtsbeheersing is precies wat er moet gebeuren. 


Stap Een 

Evalueer je hormonen. Zoek uit wat de verhouding van oestrogeen aan progesteron op dit moment in je lichaam. Als uit balans, noemen we dat oestrogeen dominantie, dan zul je waarschijnlijk hebt of nog te verkrijgen van het gewicht rond uw midden.

Stap twee 

Begin een oestrogeen-verlagende programma. Dat zal natuurlijk het verhogen van uw progesteron niveaus met een bio-identieke progesteron crème. Maar hormoon balancing was nooit alles over progesteron. Modulerende en balanceren oestrogenen als blijkt te zijn uit balans te progesteron is even belangrijk om uw gewichtsverlies programma.
An-oestrogeenverlagend programma omvat:


  • Verhoog uw vezelinname. Dat gebeurt op twee manieren: 1. Eet zoveel als je kunt door het kiezen van fruit, groenten en volkoren granen als uw vezelrijk koolhydraten keuzes en voeg vervolgens een vezel supplement (Fiber Source 7) te consumeren dagelijks 30 tot 50 gram vezels?.
  • Verhoging van de indolen (kruisbloemige groenten zoals broccoli, kool en bloemkool) in uw dieet. Dat gebeurt ook op twee manieren: Eet zoveel als je kunt en aan te vullen met een indol-3-carbinol supplement (EllagiGuard). Target 3 porties per dag.
  • Verhoging van de essentiële vetzuren (EFA s?) In uw dieet. Ze zijn essentieel omdat het lichaam ze niet te maken. Ze helpen de balans van de productie van prostaglandine in het lichaam en dus helpen reguleren oestrogenen.
  • Verbeter je algemene voeding door het nemen van extra vitamine C (Super C Crystals) en door het nemen van een geconcentreerde groenten en fruit aan te vullen (groenten en fruit Essence).


Stap drie 

Eet 40/30/30. Voorzien van een nieuwe manier van benaderen maaltijden purposing te eten koolhydraten eiwitten en vetten in een evenwichtige manier bij elke maaltijd. Toen we eten evenwichtige maaltijden ons gewicht zal normaliseren, zal onze energie te verhogen en onze hormonen in evenwicht zullen zijn. Meer informatie is te vinden in het boek? De Formule? J & G Daoust.

Stap vier 

Get Moving. Het ontwikkelen van een grote oefening programma met de hulp van iemand die weet wat ze doen. Op maat een programma speciaal voor u - een die je kunt doen en bereid zijn om een ​​verbintenis te blijven maken. De meesten van ons moeten denken in termen van het houden van ons lichaam te bewegen en actief blijven voor de rest van ons leven. Bank aardappelen zelden gezond zijn.

Stap Vijf 

Mannen en vrouwen van wie de hormonen uit balans voelen onwel. Mannen en vrouwen die in balans hormonen voelt goed. Het bereiken van de gezondheid hormoon zal uw algehele gezondheid en welzijn te verhogen en u helpen bij het verliezen van gewicht. U zult er jonger en jonger voelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten